Identiteit en Design

STUDIO CONVEY biedt oplossingen op het gebied van identiteit en design en vertaalt dit in ontwerpen voor websites en logo’s en huisstijlen. Stel dat uw huisstijl of logo niet meer aansluit bij uw wensen, of dat uw website niet rendabel genoeg is dan worden hiervoor professionele oplossingen geboden.

[divider]

STUDIO CONVEY haalt meer uit uw website. Vraagt u zich wel eens af waarom de ene website het beter doet dan de andere? Dit ligt vaak aan een gebrek aan kennis van de klant, de bezoeker van de website en een gebrek aan kennis hoe effectief te communiceren. STUDIO CONVEY ontwikkelt website strategieën waarbij kennis gebruikt wordt die is verkregen uit onderzoek. Daardoor krijgt u meer rendement uit uw website. Wilt u eens kennismaken en kijken hoe uw website verbeterd kan worden? Maak dan een afspraak.

[divider]

De performance van uw website kan wellicht achter blijven vanwege een tekort aan gebruikersvriendelijkheid. Hierdoor kunnen bezoekers niet de taken uitvoeren die u voor ogen had. Ook kan het zijn dat bezoekers afhaken omdat ze niet meteen de juiste informatie kunnen bereiken.

[divider]

Sabine

STUDIO CONVEY is gecertificeerd Usability Analyst door één van de meest vooraanstaande organisaties ter wereld die onderzoek doet naar gebruikersvriendelijkheid. Hierdoor wordt uw website gebruikersvriendelijk ontworpen op basis van onderzoek.