Ik heb Sabine gevraagd voor mijn nieuwe bedrijf een website te maken en huisstijl te creeren met daarbij als grote uitdaging “binnen een tijdsbestek van drie weken een huisstijl en een strakke website met meerdere pagina’s te ontwerpen”. De eerste schetsen voor het logo volgden al snel en daar zat al gelijk een perfecte match bij. Daarna volgde de website ook helemaal naar mijn wens en last but not least alles was op tijd klaar en helemaal naar wens.
Renée de Winter

HMC Reservations

Bij de start van mijn bedrijf wilde ik een website die zich onderscheidt van andere websites en die goed past bij mijn diensten en persoonlijkheid. Sabine heeft mij op zeer deskundige en creatieve wijze geadviseerd en een bijzonder mooie website ontworpen. Niet alleen de website ook mijn visitekaartjes zijn door haar  creatieve inzicht en grote deskundigheid onderscheidend geworden.
Stella Meulenbelt

Work In Light

STUDIO CONVEY heeft een website voor ons ontworpen die betrouwbaarheid uitstraalt. Sinds de lancering van de website hebben we patiënten gekregen die zich hebben aangemeld via de website. De websitestrategie die Sabine heeft ontwikkeld werkt! We zijn erg blij dat we eindelijk een toegankelijke website hebben.Ook communiceert Sabine helder en weet eenvoudig uit te leggen zodat we alles begrijpen. Daarnaast hebben wij een Content Management Systeem training gehad waar we erg enthousiast over zijn. Het onderhouden van onze website wordt nu zelfs leuk.
Fanny Lie A Njoek, tandarts en Peet van Gils, parodontoloog, implantoloog

Van Gils en Lie

STUDIO CONVEY heeft voor mij een heel gedistingeerde huisstijl ontworpen die perfect bij mijn zakelijke activiteiten en identiteit past. Sabine heeft een website ontworpen waar ik erg blij mee ben en waar ik veel positieve reacties op krijg. Professioneel, helder en persoonlijk.
Hans van den Assem

Advocaat, Assem Advocatuur

Sabine, complimenten. De website ziet er mooi uit, ik ben blij verrast en vind de website zeer stijlvol. Dat je dit zo snel hebt kunnen doen vind ik verbazingwekkend. Het is voor mij een feest om ernaar te kijken en ik ben gewoon sprakeloos!
Shirley Davelaar

Directeur, Amsterdam Facilitair