Over Sabine


 

Een uitstraling die bij jou past?

Het is mijn passie om die uitstraling te creëren. Dat doe ik door te kijken naar wie jij bent. Alleen dan kan ik de juiste vertaalslag maken. Lees verder over mij en mijn aanpak.

Om een logo, huisstijl of website te ontwikkelen, kijk ik wie je bent, wat je doet en waarom je dat doet. Het is belangrijk wat jou beweegt en welke visie je wilt uitdragen. Dat is mijn uitgangspunt bij het ontwikkelen van jouw huisstijl.

Creativiteit als communicatiemiddel

Als kind hield ik al van tekenen. Ik kon daar uren mee bezig zijn. Tekenen was voor mij een manier om te communiceren, mij te uiten en om creatief bezig te zijn. Daarom heb ik mijn studie gevolgd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU).

Uitstraling en onderscheidingsvermogen

Tijdens mijn opleiding Interaction Design aan de HKU heb ik geleerd hoe ik een ontwerp kan ontwikkelen die mijn ideale klant aanspreekt. De Nima Marketingcommunicatie B studie heeft ervoor gezorgd dat ik me goed kan positioneren ten opzichte van mijn concurrenten.

Communiceren met mijn ideale klant kan ik alleen als ik weet hoe dezej denkt. Daarom heb ik mij gespecialiseerd als Certified Usability Analyst. Een website is pas succesvol als iemand een positieve ervaring heeft bij het bezoeken van die website.

Bij STUDIO CONVEY gaat het om het overbrengen van de boodschap. Mijn logo, de kolibrie, staat voor wie ik ben en wat mijn kernkwaliteiten zijn. Een kolibrie vliegt en heeft daardoor een helikopterview. Wanneer de kolibrie de juiste bloem heeft gespot, gaat zij recht op haar doel af, de kern van de bloem. Daar plukken mijn klanten de vruchten van.

Daarnaast heb ik de Club van 25 Amstelveen opgericht.