Een volledig en compleet design dat helemaal bij jou past?

Voor je website & huisstijl

Uitstraling

STUDIO CONVEY creëert een uitstraling die perfect bij jou past. Je bent zelf al uniek en wij zorgen ervoor dat dit naar voren komt in tekst en beeld. Wij zorgen voor een helder en herkenbaar beeld.

Website ontwerp

Wij maken een totaal plaatje dat helemaal klopt voor jou. Het is daarbij belangrijk dat je jezelf erin herkent en je er prettig bij voelt. Ook maken wij een website waarbij alles helder is voor jouw klanten, de diensten worden bijvoorbeeld goed uitgelegd. Ook is  de eerste indruk die bezoekers van je website hebben, van groot belang.

Content creatie

 Wij ontwikkelen ook content. De teksten worden ontwikkeld voor een zo optimaal mogelijke Search Engine Optimization (SEO). Je website wordt zo beter gevonden in zoekmachines en nemen wij jou ook werk uit handen.

STUDIO CONVEY bestaat uit een ervaren designer met een passie voor schrijven en website ontwerp. De lijnen zijn kort. De enige waar je in principe mee te maken hebt is jouw ontwerper die in veel gevallen ook de teksten ontwikkelt. Je hebt dus niet te maken met iemand die in technische taal communiceert. En je hebt ook niet te maken met een account manager die designers en ontwikkelaars aanstuurt, waardoor de lijnen langer worden. 
Wil je een goede website waar tot in de puntjes over is nagedacht? Neem dan contact op.