Webontwerp

logo.gif
Studio Convey is ontstaan vanuit de gedachte alleen voor kwaliteit te gaan, omdat alleen dit uitgangspunt een positief effect zal hebben op je doelstellingen.
Om kwaliteit te kunnen leveren geloof ik in de juiste werkwijze om heldere oplossingen in communicatie te bieden. Verdieping in de klant is nodig om de juiste kernwaarden van de klant te kunnen uitdragen. Het in kaart brengen van de doelgroep is nodig om tot heldere communicatie te komen. Hierdoor wordt een positieve beleving van de doelgroep gecreƫerd omdat hierdoor de impact van de communicatie groot zal zijn.

Straal jij uit dat klanten jou moeten hebben in plaats van de concurrent? Ik zorg ervoor dat je aantrekkelijk en onderscheidend bent voor de klant zodat ze weten dat ze jou nodig hebben. STUDIO CONVEY ontwikkeld de perfecte uitstraling voor jou. Als je een frisse, nieuwe uitstraling wilt ben je aan het juiste adres. Ook bij een redesign als je al een huisstijl of website hebt.

Werkwijze

In eerste instantie bekijk ik samen met u de huidige situatie en bespreken we onder andere uw wensen en doelstellingen. De basis begint met uw situatie, wellicht weet u zelf ook niet waar u staat. De beginfase kenmerkt zich door het helder verkrijgen van uw huidige situatie.